Allt började i Florens...

Jag befann mig på Locale Firenze med en fullkomligt enastående Old Fashioned framför mig – en kristallklar iskub med barens sigill inpräglat, omsvept av den gyllengula drinken. Snart följde en mustigt Moscow Mule med inslag av rök och plötsligt kändes det som att jag sparkade upp dörrarna till en helt ny värld. Jag hade upptäckt oanade nivåer av smak, magin i rätt kombinationer och vad genuint mixologihantverk kan göra. 

Bartendern blev inte av med mig på många timmar. Vi slukades i en lång diskussion om egengjorda bitters, istillverkning och att använda alla sinnen för att uppnå den perfekta cocktailen. 

Samma sommar byggdes garaget hemma i Enskede om till bryggeri och isfabrik. Efter hundratals batcher av gummisockerlag, syrups, tonics och ton av handsågad is var det några recept som stod ut och verkligen uppskattades av vännerna. När flera barer och restauranger sen började göra återkommande beställningar, blev det ett kvitto på att här fanns något mer än en fix idé. Så föddes Infused Liquid.

Med investeringar i bättre utrustning och större bryggtankar ökar vi nu produktionen och rullar ut på bred front med våra förstklassiga produkter. Fler drycker och smaker lanseras inom kort. Skål och låt väl smaka.

Mikael Behrenfors
Infused Liquid